Accident la Pădurea Saru. Şase persoane rănite în coliziune

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

accident la saru 1Un grav accident de circulaţie a avut loc vineri, în jurul orei 17:00, pe Drumul Naţional 65 – European 574, în zona Pădurea Saru. Trei autoturisme au ajuns într-un şanţ al drumului după ce s-au lovit violent, cele şase persoane aflate în acestea, cu vârste cuprinse între 60 şi 64 de ani, necesitând acordarea primului ajutor.

Două autoturisme Dacia Logan şi un Opel au fost implicate în impact.accident la saru 2

„Echipajele SMURD de la Garda Balș și Detașamentul Slatina, o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcerare și trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt s-au deplasat la locul evenimentului. În accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau șase bărbați. Un bărbat, în vârstă de 60, cu plagă în zona gâtului, a fost transportat la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Un alt bărbat, politraumatizat, a fost transportat la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, iar a trei victimă, cu atac de panică, a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Balș. Şi celelalte trei persoane au fost asistate medical la faţa locului, însă au refuzat transportul la spital”, a declarat plutonier major Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt ISU Olt.

Poliţiştii rutieri ajunşi la faţa locului au deschis o anchetă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier şi au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.