Traficanţi de droguri arestați

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

Traficanti de droguri arestatiCinci percheziţii domiciliare au avut loc marţi dimineaţă în municipiul Slatina, în vederea destructurării unei reţele de traficanţi de droguri.

Se pare că membrii reţelei de trafic de droguri, constituită în toamna anului 2015, ar fi vândut până în prezent cel puţin zece kilograme de droguri şi substanţe succeptibile de a avea efecte psihoactive, în valoare de 250.000 lei, mai multor olteni. Zeci de plicuri de droguri şi substanţe etnobotanice, dar şi importante sume de bani au fost ridicate în urma descinderilor.

Se pare că rețeaua a fost creată de slătineanul Marius-Ionuţ Iordache, zis „Atomenu”, ajutat de o femeie, tot din municipiu. Alte 13 persoane s-au alăturat grupării, acestea ocupându-se de vânzarea substanţelor psihoactive.

Printre traficanţi se numără un brancardier de la Morga Spitalului Slatina, Ilie-Leonard Lale, zis „Doc” sau „Leo” şi partenera acestuia, o asistentă a unităţii spitaliceşti, Cristina-Oana Dinu.

De asemenea, anchetatorii au reuşit să identifice 37 de consumatori.

În total, 45 de persoane, din care 15 sunt membri ai reţelei, au fost duse la audieri la sediul SCCO Olt. Cezar Jumate, fiul viceprimarului din Milcov, un brancardier şi o asistentă de la Spitalul Slatina se numără printre cei suspectaţi de trafic de droguri.