Șantajist prins în flagrant

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

santajist prins in flagrantPolițiștii din Slatina au reținut un tânăr, bănuit că ar fi șantajat o persoană.

leonard marineteÎn cadrul unei acțiuni de marți, polițiştii de investigații criminale, din cadrul Poliției municipiului Slatina şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale, au reținut pentru 24 de ore un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Slatina, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de șantaj.

Fostul boxer Leonard Marinete  este bănuit că, ar fi pretins suma de 2.000 lei de la o tânără, pentru a nu face publică o filmare cu caracter compromiţător.

„Marți, 09 mai a.c., polițiștii slătineni au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict, pe raza municipiului Slatina, în urma căreia bărbatul a fost surprins în momentul în care primea de la tânără suma de 2.000 lei. Ieri, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina și instanței de judecată. Împotriva acestuia, a fost dispusă măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile“, a declarat agent principal de poliție Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IJP Olt.

Leonard Marinete a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.