Și-a spânzurat fiicele, apoi s-a sinucis

fetite ucise bobicesti

Tragedie la Bobiceşti: Daniel Dumitru Tudosie şi-a spânzurat copilele, apoi s-a sinucis şi el. Totul s-a petrecut într-o anexă a gospodăriei dintre casa în care locuia bărbatul şi grajd.  

Fetele, Marina Elena, de 9 ani, respectiv Claudia Gabriela, de 14 ani, locuiau cu mama lor în casa părinţilor acesteia. Părinţii fetelor erau în divorţ, problemele între ei apărând în urmă cu cel puţin doi ani.

Sâmbătă după-amiaza, mama fetelor le-au trimis pe acestea să-şi vadă tatăl, care de abia se externase din spital. Anchetatorii spun că cele două fete au avut parte de o moarte cumplită, ambele fiind spânzurate de tatăl lor.

Primei copile căreia acesta i-a pus capăt zilelor a fost fetiţa elevă în clasa a III-a, în timp ce adolescenta elevă în clasa a IX-a a fost trimisă de bărbat să cumpere pâine de la magazin. După ce şi-a ucis fetele, tatăl s-a spânzurat şi el.

Elena - mama fetelor, panicată că fetiţele nu mai răspund la telefonul mobil, a venit acasă la cel căruia i-a fost soţ ani buni, pentru a le căuta. Când a făcut macabra descoperire, femeia a cerut disperata ajutorul vecinilor şi a solicitat intervenţia cadrelor medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt.

Potrivit apropiaţilor familiei şi vecinilor, bărbatul de 38 de ani era cunoscut cu probleme psihice şi de doi ani căzuse în patima alcoolului. De mai multe ori a fost internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Ultima internare a avut-o chiar săptămâna trecută, însă miercuri a revenit acasă, după ce se pare a semnat că nu mai vrea să stea internat în spital. Vecinii acestuia au declarat că era şi foarte violent, motiv pentru care soţia sa intentase divorţ în urmă cu ceva timp. Femeia, asistent medical în dispensarul din comună, încercase în repetate rânduri să îl convingă să renunţe la alcool şi să se trateze de boala de care suferea.

Ambele copile erau două artiste aflate la început de carieră. Claudia, pe lângă faptul că studia vioara, cânta foarte frumos şi muzică populară, fiind membră a Corului "Vocess Primavaera" al Şcolii Populare de Artă şi Meserii Slatina, iar sora sa, Marina, era componentă a Ansamblului Folcloric "Oltenaşii" din Bobiceşti, dar şi a Corului "Vocess Primavaera".

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...