Şi-a omorât mama, apoi s-a sinucis

crima-si-sinucidere-ipotestiÎn după-amiaza zilei de joi, Constantin Andrei, un bărbat de 45 de ani, din comuna Ipoteşti, a înjunghiat-o mortal pe Iulia Andrei, mama sa, de 65 de ani, după care s-a sinucis. Tragedia a avut loc în cursul zilei de joi.

 Din primele informaţii, se pare că bărbatul a încercat să-şi omoare soţia şi copiii, însă aceştia au reuşit să fugă din curtea casei în care locuiau şi să se ascundă la o vecină. Apropiaţii spun că bărbatul suferise o depresie, în urmă cu aproape o lună acesta fiind victima unui accident de muncă. Era angajat al uzinei de aluminiu din Slatina şi, potrivit cunoscuţilor săi, datoriile mari pe care le avea la bănci şi depresia pe care o avea nu de puţine ori l-au împins să recurgă la gesturi neplăcute. Vecinii spun că de multe ori acesta şi-a ameninţat familia cu moartea.

Poliţiştii, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt se află la locul crimei pentru a face cercetări şi a stabili cu exactitate care au fost cauzele şi împrejurările în care s-a putut întâmpla această nenorocire.

„Prin apelul de urgenţă 112, am fost sesizaţi despre faptul că, la domiciliul unei persoane, din comuna Ipoteşti, se află două persoane decedate. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, sub coordonarea procurorului, care, din primele cercetări, a stabilit că, în timp ce se aflau în locuinţa comună, bărbatul de 45 de ani, din comuna Ipoteşti, a înjunghiat-o mortal pe mama sa de 65 ani, după care s-a sinucis. Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat", a declarat comisarul şef Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt.crima-ipotesti-1

crima-ipotesti

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...