Incendiu puternic la un depozit de furaje

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

pompieri-incendiu-margineniPompierii olteni au intervenit În după-amiaza zilei de miercuri în orașul Scornicești, sat Mărgineni, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la un depozit de furaje aparținând unei societăți comerciale.

 La fața locului s-au deplasat pompierii de la Stația Scornicești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă și degajări mari de fum, fiind cuprinse de flăcări peste 10 tone de furaje.

Comandantul Stației de Pompieri Scornicești a solicitat în sprijin o autospecială de stingere de la Detașamentul Slatina. Pompierii au reușit lichidarea incendiului după aproximativ patru ore de acțiune continuă, reușind limitarea semnificativă a pagubelor. Au ars circa 10 tone de furaje și au fost afectate 10 ferestre din aluminiu, acoperișul depozitului și o ușă din PVC.

Cauza probabilă a incendiului, stabilită în urma cercetării la fața locului, este propagarea de la un incendiu de vegetație uscată.