I-au tăiat frânele de la mașină

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

masina procuroruluiUn procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina a avut parte de o întâmplare neobişnuită. Viaţa lui Sorin Lia a fost pusă în pericol, după ce frânele de la maşina personală i-au fost tăiate. Incidentul s-a petrecut în Corabia, oraşul de domiciliu al procurorului.

 

Problema pe care a avut-o procurorul Lia a ieşit la iveală abia la începutul acestei săptămâni, deşi fapta s-a petrecut undeva în luna noiembrie a anului trecut.

Deşi se fac cercetări de mai bine de trei luni nici până acum nu se cunoaşte cine este vinovat pentru cele întâmplate. Nici măcar anchetatorul de la Corabia nu ştie despre cine ar putea fi vorba, acesta depunând o plângere penală la Poliţie, cu privire la ce s-a întâmplat.

„Dimineaţa când am plecat la muncă am constatat că nu mai aveam frâne la maşină. Plecând din parcarea blocului în care locuiesc cu autoturismul către muncă, pe traseul meu obişnuit, după circa 40 - 50 de metri am acţionat sistemul de frână şi am constatat că nu ţin frânele, nu am frâne. Am mers cu maşina la un service auto şi tehnicianul de acolo mi-a spus că este secţionat furtunul. Am reuşit să ajung la service pentru că ţinea frâna de mână, era funcţională, furtunul de la frâna de picior mi-a fost tăiat. Din câte cunosc, ulterior, s-a făcut o expertiză, nu la maşină, ci la furtunul respectiv care mi-a fost tăiat. Am alertat organele de poliţie cu privire la cele întâmplate, tot ei au şi rezultatul la expertiza care s-a făcut. Nu ştiu dacă există vreun suspect, Poliţia oraşului Corabia poate să vă dea aceste detalii. La începutul lunii noiembrie s-a întâmplat, nu ştiu să spun data cu exactitate, cred că pe 5 noiembrie”, ne-a declarat procurorul Lia de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina.

Reprezentanţii Poliţiei Olt spun că în acestă cauză oamenii legii continuă cercetările, în vederea identificării autorului sau a autorilor. „S-a întocmit dosar penal pentru distrugere în care se fac în continuare cercetări pentru identificarea autorului care a comis fapta sau a autorilor”, a precizat comisarul şef Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.