Accident cu victime la Pădurea Saru

duba accident saruÎn noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 65 – E 574, în zona Pădurea Saru, a avut loc un accident rutier, soldat cu două victime. O autoutilitară Ford Transit s-a răsturnat în şanţ.

 

La sosirea echipajelor de intervenţie, duba era răsturnată în afara drumului, pasagerul de pe scaunul din dreapta față fiind încarcerat. Salvatorii de la Descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie pentru a-l scoate pe Ion Costea, de 56 de ani, din comuna Fărcașele, acesta fiind preluat de ambulanţă şi transportat la Spitalul Slatina.

Conducătorul auto Alexandru Ionuţ, de 27 de ani, tot din Fărcașele, a fost asistat de paramedici şi transportat la acelaşi spital, fără răni sau traumatisme grave.

Poliţiştii rutieri care s-au deplasat în zonă, au stabilit că şoferul, în timp ce conducea duba, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în şanţ. Testat cu aparatul alcooltest, s-a stabilit că tânărul nu era băut, în cauză fiind întocmite acte procedurale pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.  

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...