Coliziune violentă la Slatina

Evaluare utilizator: 4 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivă

acci la slatina 1Accident de circulaţie cu urmări grave, duminică seara, pe un tronson de drum care tranzitează municipiul Slatina. În urma coliziunii dintre două autovehicule, un pasager dintr-o maşină a necesitat internarea în spital, iar o staţie de autobuz a Loctrans a fost complet distrusă.

 

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Teslui, în timp ce conducea autoturismul Peugeot, proprietatea firmei de protecţie şi pază La Guardia Life din Slatina, pe bulevardul Nicolae Titulescu, din direcţia Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina către Casa de Cultură a Sindicatelor, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga, a pătruns pe sensul opus direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un jeep Mercedes, condus de un bărbat de 36 ani, din comuna Slătioara.

În urma impactului violent, jeep-ul a fost proiectat în refugiul staţiei de autobuz Loctrans, pe care l-a distrus, ulterior lovind alte două autacci la slatina 2oturisme, staţionate în parcarea Complexului Hotelier Parc. Coliziunea dintre cele două maşini s-a soldat şi cu vătămarea corporală a pasagerului din autoturismul Mercedes, un tânăr de 28 ani, din municipiul Slatina, care a fost transportat la Spitalul Slatina, unde a fost supus unor investigaţii medicale amănunţite.

S-a stabilit că slătineanul a suferit o fractură la umărul stâng, doctorii de la unitatea medicală luând decizia de a-l transfera cu ambualnţa la Spitalul Clinic de Urgenţă „Floreasca” din Bucureşti, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.

Ambii şoferi au fost testaţi de poliţitii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto al Peugeot-ului şi de 0,47 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat pentru şoferul jeep-ului Mercedes.