Criminalul s-a predat

crima slatina 2015 1n dimineața zilei de sâmbătă, autorul oribilei crime din strada Toamnei s-a predat la sediul Poliției municipiului Slatina.

 

Autorul faptei este vecinul Noricăi Nițu, Adrian Gălbenușe, în vârstă de 27 de ani, din Slatina, verișor cu sportivul de performanță Cristian Gălbenușe, ucis în vara anului trecut pe terasa Vintage Pub.

Tânărul a fugit de acasă chiar din seara în care a ucis-o pe Norica Nițu iar de atunci nu a mai putut fi de găsit nici de membrii familiei sale.

În prezent, Adrian Gălbenușe este audiat de polițiști și urmează a fi prezentat procurorului de caz de la Parchetul Olt.

„Avem un suspect, nu există dubii cu privire la vinovăţie. După ce o să se finalizeze ancheta, o să dăm toate detaliile cu privire la cele întâmplate. După 24 de ore, urmează emiterea ordonanţei de reţinere, nu sunt dubii aşa cum v-am spus, după care va fi prezentat la instanţa de judecată cu privire la dispunerea măsurilor legale. Suspectul şi-a recunoscut fapta, este vorba de vecinul victimei”, a declart comisarul şef Cătălin Florescu, comandantul Poliţiei Olt.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...