Criminalul este încă liber

crima slatina 2015 2A trecut aproape o zi de la săvârşirea crimei de pe strada Toamnei iar bărbatul care a comis fapta este în continuare în libertate.

 

Poliţiştii au anumite indicii şi un cerc de suspecţi, iar acum încearcă să îl prindă pe autorul faptei.

„Avem un suspect, dar nu este vorba de un vecin al victimei. Cercetările sunt avansate, sperăm ca în foarte scurt timp să reuşim să prindem autorul”, a declarat comisarul şef Nicolae Băduică, adjunctul Poliţiei Olt.

Rudele femeii omorâte sunt în stare de şoc şi spun că criminalul nu este vreun vecin sau un apropiat al familiei sale. Acestea cred că este vorba de un psihopat: „Nu este vorba de niciun vecin, era o femeie care nu avea probleme cu nimeni, se înţelegea bine cu toată lumea... Noi credem că este vorba de un psihopat”.

Totodată, poliţiştii au stabilit că mobilul crimei nu a fost tâlhăria. „Pot să vă confirm că nu a fost vorba de o tâlhărie. Victima avea asupra sa mai multe bijuterii din aur, o sumă nu foarte mare de bani şi telefonul mobil, deci nu este vorba despre o tâlhărie”, a precizat comisarul şef Cătălin Florescu, inspectorul şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.  

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...