A fost ucisă în plină stradă

crima slatina 2015O femeie a fost morâtă în seara zilei de joi pe strada Toamnei, în spatele Liceului cu Program Sportiv.

 

Norica Niţu, în vârstă de 59 de ani, din Slatina, care locuia într-un bloc de pe strada Toamnei se întorcea de la piaţă împreună cu o vecină. La un moment dat, femeia a fost atacată pe la spate de un bărbat, despre care reprezentanţii Poliţiei Olt ajunşi la faţa locului nu ne-au putut oferi prea multe informaţii. Imediat după ce a înjunghiat-o cu cuţitul pe victimă de cel puţin opt ori în zona abdomenului, în piept şi în zona gâtului, una dintre lovituri fiindu-i fatală, deoarece i-a secţionat carotida, ucigaşul a fugit fără ca cineva, ulterior, să îl mai vadă.

Cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă care au ajuns la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa, constatând decesul său.

Ucigaşul este în libertate, însă unii martori au oferit oamenilor legii descrierea acestuia. Bărbatul care ar fi omorât-o pe Norica Niţu este înalt, cu constituţie atletică, avea o geacă maro şi un fes alb. Poliţiştii spun că au organizat mai multe filtre pentru a-l prinde pe autor şi, chiar dacă autorul nu a fost încă identificat, au un cerc de suspecţi.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă complexă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt pentru stabilirea cauzelor în care s-a produs evenimentul. Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina. La faţa locului a ajuns şi un medic legist, iar în urma constatărilor făcute la faţa locului trupul neînsufleţit al victimei a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. „Necropsia va avea loc, cel mai probabil, poimâine (n.red. - sâmbătă) pentru că trebuie să treacă 24 de ore de la deces. Acum voi face nişte constatări preliminare. Sunt plăgi multiple înjunghiate şi o plagă tăiată cervical”, a precizat medicul legist Sorin Lesnic de la Serviciul de Medicină legală Olt.

Momentan, oamenii legişti nu cunosc nici motivul pentru care autorul a înjunghiat-o pe femeie, deoarece martorii aflaţi în zonă la ora crimei au menţionat că nimic din ce avea asupra sa victima nu îi dispăruse.

Norica Niţu era căsătorită şi avea doi două fete, una dintre ele fiind stabilită în Franţa.

 

crima slatina 2015 1

Tags: ,
 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...