Consilier local arestat pentru contrabandă cu ţigări

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

consilierlocal contrabandist-tigariAudiat miercuri, preţ de câteva ore, de magistraţii de la Judecătoria Corabia, Iulian Răducu Ivan, consilier local din Corabia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

Tânărul de 35 de ani deja a formulat recurs la decizia dată de instanţa de judecată, recursul urmând a fi judecat zilele acestea la Tribunalul Olt.

Procurorii DIICOT şi poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate din cadrul Poliţiei Teleorman au organizat marţi noaptea o acţiune, pe raza oraşului Corabia, care a vizat traficanţi de ţigări de contrabandă. Aceştia au oprit în trafic o dubă în interiorul căreia sau găsit nu mai puţin de 15.000 pachete de ţigări de contrabandă. În autoturism era consilierul local Ivan, care a fost săltat imediat de oamenii legii, pentru a fi dus la audieri. Tânărul este suspectat că face parte dintr-o reţea care se ocupă cu contrabandă cu ţigări ce acţiona nu doar în judeţul Teleorman, ci şi în Olt.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că miile de pachete de ţigări confiscate la Corabia ar face parte dintr-un transport introdus în ţară din Bulgaria prin punctul de trecere a frontierei din Bechet, judeţul Dolj, acestea fiind ascunse într-o cisternă.