Autocar implicat in accident la Valea Mare

accident grav

Un grav accident de circulaţie a avut loc duminică după-amiaza, pe Drumul Naţional 65 – European 574. În accident au fost implicate un autocar Scania cu 33 de pasageri care venea din Italia şi se îndrepta spre Piteşti şi un Volkswagen Golf în care se aflau patru persoane.

 

Şoferul şi pasagerii din autoturismul VW Golf au fost răniţi în accident. La sosirea echipajelor de intervenţie, o fată de 13 ani, din oraşul Corabia, se afla în drum spre Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, fiind transportată cu o maşină particulară. Salvatorii au acordat îngrijiri medicale celor trei persoane rănite, în stare mai gravă fiind o femeie de 39 ani, din oraşul Corabia, găsită conştientă, cu traumatisme la nivelul capului, toracelui, abdomenului, fracturi costale multiple şi fractură deschisă humerus stâng. Rănită în accident a fost şi o altă femeie, de 37 ani, din aceeaşi localitate, găsită conştientă, politraumatizată prin accident rutier. Cele două victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Îngrijiri medicale a primit şi şoferului autoturismului, un corăbian de 40 ani care prezenta excoriaţii la nivelul feţei şi mâini, acesta refuzând transportul la spital.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Olt au stabilit că vinovat de producerea accidentului de circulaţie este şoferul autocarului. Bărbatul în vârstă de 46 ani, din Piteşti, în timp ce conducea autocarul Scania a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu autoturismul Volkswagen Golf, condus regulamentar de un bărbat de 40 ani, din Corabia. În urma coliziunii violente, cele trei pasagere din maşină au suferit răni grave şi au fost transportate la Spitalul Slatina şi au rămas sub supraveghere medicală. Cei doi şoferi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză, au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...