L-a omorât cu pumnul

politia nu treceti

Doi bărbaţi, naş şi fin, din comuna Ipoteşti, ameţiţi bine de alcool, au fost, s-au luat la ceartă în seara zilei de Sfântul Nicolae într-un bar din localitate.

 

Pe fondul unui conflict spontan şi a consumului exagerat de băuturi alcoolice, Lişcă Ilie Stăneci, în vârstă de 66 de ani, l-a lovit puternic cu un pumn în faţă pe finul său, Gheorghe Crîngeanu, de 32 de ani. Bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut la pământ, lovindu-se cu capul de una dintre scările din faţa localului. Din păcate cadrele medicale care au sosit la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa bărbatului, decesul acestuia survenind pe loc. Polițiștii au deschis o anchetă şi au stabilit cauzele şi împrejurările care au dus la producerea tragediei.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au preluat cauza și au dispus reţinerea pentru 24 de ore a suspectului Stăneci. „S-a reţinut că în seara zilei de 6 decembrie 2014, pe raza comunei Ipoteşti, în faţa unui bar din localitate, în urma unui conflict spontan pe fondul consumului de alcool, inculpatul, în vârstă de 66 de ani, i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona feţei victimei, de 32 de ani, proiectându-l cu capul pe una din treptele de beton ale barului, acţiune ce a condus la decesul acestuia. Din aceste considerente, reţinându-se că sunt întrunite condiţiile prevăzute de lege, pe 7 decembrie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a propus arestarea preventivă a învinuitului, pentru o perioadă de 30 de zile”, a declarat procurorul Andrei Ştefan de la Parchetul Olt.

Duminică, bătrânul Lişcă Ilie Stăneci a fost prezentat Tribunalului Olt, magistraţii respingând propunerea anchetatorilor de a-l aresta preventiv pe inculpat. Însă, instanţa de judecată a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu a sa pentru 30 de zile. Pentru fapta săvârşită, bărbatul riscă să primească o pedeapsă privativă de libertate de până la 12 de ani.  

Tags: ,
 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...