Șantajist pe Facebook

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

santajist pe FB

Un slătinean de 27 de ani a fost arest joi de poliţişti din Bucureşti şi Olt.

 

Polițiștii au efectuat o percheziţie domicialiară în municipiul Slatina.

Oamenii legii efectuau verificări într-un dosar privind comiterea mai multor infracţiuni de şantaj prin intermediul internetului. Tânărul a fost reţinut, urmând a fi prezentat în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit anchetatorilor, slătineanul prin intermediul Facebook și folosindu-se de nume fictiv ar fi abordat mai multe persoane, obținând de la acestea materiale compromițătoare cu conotație sexuală şi apoi le-ar fi solicitat persoanelor să întrețină relații intime și să-i ofere bunuri de natură patrimonială în schimbul nepublicării acelor materiale.

Cu ocazia descinderii efectuate în Slatina, a fost identificat bărbatul și condus la sediul Secției 7 Poliție, în vederea continuării cercetărilor, precum și mai multe documente, cartele telefonice și terminale mobile, despre care există suspiciunea că provin din fapte ilicite sau au fost folosite la infracțiunile cercetate. Poliţiştii Capitalei continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj.