Neatenţia costă: Impact între un Opel şi un TIR

opel accident sept2014

Patru persoane, şoferul şi trei pasageri dintr-un autoturism Opel, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina după ce au fost răniţi în urma impactului dintre maşina în care se aflau şi un TIR Man.

 

Accidentul de circulaţie a avut loc în dimineaţa zilei de joi, pe Varianta Oituz din municipiul Slatina.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii de la Biroul Rutier al Poliţiei municipiului Slatina s-a stabilit că vinovat de producerea evenimentului rutier este şoferul autoturismului Opel care circula dinspre Piteşti către municipiul Craiova. Acesta s-a angajat într-o depăşire fără să se asigure corespunzător, moment în care a fost lovit frontal de camionul Man. În urma coliziunii, autoturismul Opel a fost serios avariat, iar şoferul şi cei trei pasageri din vehicul au fost transportaţi la spital de autosanitarele Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt pentru investigaţii medicale amănunţite.

Maşina în care se aflau cei patru răniţi făcea parte dintr-o coloană de mai multe autoturisme care se îndreptau spre staţiunea Băile Herculane, pentru a petrece câteva zile de vacanţă.

Toate cele patru victime care au ajuns la spital, în urma accidentului rutier, sunt stabile hemodinamic, niciuneia nu i-a fost pusă viaţa în pericol. Trei dintre victime sunt rănite uşor şi au fost diagnosticate cu traumatism cranio - facial şi alte leziuni uşoare. Cea de-a patra victimă, în vârstă de 58 de ani, are un traumatism cranio - facial minor cu traumatism forte la nivel braţului stâng, cu fractură cominutivă de humerus stâng”, a declarat doctorul Cătălin Diţoiu, medic specialist medicină de urgenţă la UPU Slatina.

Potrivit comisarului şef Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Poliţie Olt, şoferii au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, şi le-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...