O nouă ediţie „Târgul de fete de la Coteniţa”

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

targul fetelor cotenita

Primarul localităţii, Victor Dima a continuat să se implice în organizarea celei de-a XIX-a ediţii a concursului de interes naţional „Târgul de fete de la Coteniţa”.

 

Evenimentul cultural – artistic se va desfăşura pe 15 august la stadionul comunal dată la care românii sărbătoresc Adormirea Maicii Domnului.

În dimineaţa zilei de vineri are loc un mini-campionat de fotbal între echipele din comunele Coteana, Vâlcele, Ipoteşti şi Brebeni iar de la ora 13.00, pe traseul primărie – stadion se va desfăşura parada mireselor.

O jumătate de oră mai târziu, pe scena amplasată pe stadion vor evolua ansamblurile folclorice „Coteniţa” din Coteana, „Hora”, „Bujorelul” din Drăgăneşti Olt, „Rândunica”, „Colelia” din Vâlcele şi „Dorofeiul” din Nicolae Titulescu. După două ore va avea loc jurizarea lăzilor de zestre ale participantelor de la „Târgul de fete de la Coteniţa”, iar de la 16.00 intră în spectacol artiştii Costinel Alecsandrescu, Maria Ghinea, Diana Stan, Florica Chircă, Titi Mircescu şi dansatorii de la Ansamblul „Doina Oltului” Slatina, pentru ca de la ora 18.00 să susţină recitaluri la Coteana, până târziu în noapte, îndrăgiţii interpreţi de muzică populară Alina Emilia Dorobanţu, Ioana State, Tudoriţa Gorjanu şi Daniel Roşoga, cunoscut de mulţi Dan de la Slatina.