Bianca Bazaliu şi antrenorul Kozma, cetăţeni de onoare

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

bazaliu si kozma premii cj

După performanţa obţinută la Campionatul Mondial la Handbal Under 18 din Macedonia, handbalista slătineancă Bianca Bazaliu şi Gavril Kozma, antrenorul său, au fost premiaţi de reprezentanţii Primăriei Slatina cu câte 5.000 de lei fiecare. Campioana mondială şi antrenorul selecţionatei României U18 au fost premiaţi şi de autorităţile judeţene.

 

Consilierii judeţeni au aprobat proiectul de hotărâre cu privire la acordare premii pentru sportivii din judeţul Olt, care au obţinut rezultate deosebite la CM la Handbal U 18 din Macedonia. Bazaliu, cea care a fost desemnată şi golghetera Mondialului din Macedonia, şi Kozma au primit câte 10.000 de lei, însă autorităţile judeţene au aprobat şi conferirea titlului de „Cetăţean de onoare al judeţului Olt”, care a constat într-o diplomă, o insignă şi un premiu de 300 de euro pentru fiecare.

Campionii mondiali se nasc foarte rar, iar noi avem onoarea astăzi să avem doi campioni în judeţul nostru. Sigur că ne bucură performanţa la vârf care au făcut-o cei doi, mai ales că handbalista Bianca Bazaliu a fost şi golgheterul echipei naţionale de juniori. Este o mândrie foarte mare nu numai pentru mine, ci pentru noi toţi”, a declarat Paul Stănescu,.preşedintele CJ Olt.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...