Creditul imobiliar cu cea mai mica dobanda anuala efectiva

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

credit_imobiliar

KIWI Finance, liderul pietei de brokeraj bancar din Romania impreuna cu Banca Italo Romena, au lansat creditului imobiliar KIWI Home de la Banca Italo Romena pentru achizitia de locuinte, care are cel mai mic cost din piata.

Creditul este oferit atat in lei cat si in euro, cu un avans de 25%. Rata de dobanda variabila pentru creditele acordate in euro este cuprinsa intre 4.48% si 4.88% in timp ce Dobanda Anuala Efectiva calculata pentru un credit in valoare de 75.000 de euro variaza intre 4.88% si 5.15%, in functie de durata creditului. In plus, clientii beneficiaza de polita de viata oferita gratuit de catre Banca.

Creditul imobiliar KIWI Home de la Banca Italo Romena intermediat de KIWI Finance se adreseaza atat persoanelor fizice care doresc sa isi achizitioneze o locuinta in scop locativ, cat si celor interesate de investitii.

Pentru un credit imobiliar KIWI Home de la Banca Italo Romena cu o valoare de 75.000 de euro pe o perioada de 10 ani, clientul plateste o rata lunara de 777 euro.

DAE este de 4.88% si cuprinde rata de dobanda egala cu 4,48%, formata din Euribor la 3 luni + marja de 4.25%, comisionul de analiza de 200 euro si comisionul de administrare de 1.25% din valoarea acordata, care se percepe o singură data la momentul acordarii. Suma totala de plata la scadenta contractului de credit va fi egala cu 94.326 euro.

Pentru un credit imobiliar cu o valoare de 75.000 de euro pe o perioadă de 20 de ani, clientul va avea o rata lunara de 484 euro. DAE este de 5.04% si cuprinde rata de dobanda egala cu 4.73%, formata din Euribor la 3 luni + marja de 4.5%, comisionul de analiza de 200 euro si comisionul de administrare de 1.25% din valoarea acordata. Suma totala de plata la scadenta contractului de credit ajunge la 117.262 euro.

"Numarul solicitarilor de credite pentru achizitia de imobile a crescut constant in ultimii 4 ani, fiind stimulat si de Programul Prima Casa. De aceea suntem increzatori ca prin acest produs care presupune un cost scazut, putem veni in intampinarea clientilor cu un produs de credit imobiliar intr-adevar atractiv - Creditul KIWI Home de la Italo Romena", a declarat Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

KIWI Finance este lider pe piata de brokeraj bancar din Romania si a fost infiintata la sfarsitul anului 2003. In prezent detine o retea teritoriala de 36 de sucursale si francize in toata tara. De la infiintare si pana in prezent, brokerul a intermediat credite in valoare de aproape 650 de milioane euro.

www.moneycenter.ro

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...