Cele mai ieftine credite de nevoi personale in lei

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

cele_mai_ieftine_credite_nevoi_personale

Scaderea dobanzilor interbancare Robor si promotiile au permis o ieftinire usoara a creditelor de nevoi personale fara garantii in acest an.

 

Majoritatea creditelor de nevoi personale fara garantii sunt accesate in moneda nationala, mai ales ca numarul bancilor care ofera acest tip de imprumut si in valuta a scazut in ultimii ani, iar dobanzile sunt foarte apropiate.

Bancile incurajeaza clientii sa isi vireze salariul prin intermediul unui cont curent deschis la acea banca, pentru a obtine o dobanda mai mica la credit. O alta modalitate de a obtine un credit mai ieftin il reprezinta promotiile bancilor, care ofera pe o perioada limitata reduceri ale dobanzilor sau scutiri de la plata comisioanelor de analiza sau de administrare.

Pentru un credit de nevoi personale fara garantii in valoare de 20.000 lei, acordat pe perioada maxima de 5 ani, rata lunara pleaca de la 430 lei pe luna.

 

Top credite nevoi personale in lei

Creditul de nevoi personale de la Millennium Bank are o dobanda variabila de 6% la care se adauga valoarea Robor la 6 luni. Oferta este valabila doar pentru clientii bancii care isi vireaza venitul prin banca, cei care nu aleg aceasta facilitate platesc o dobanda mai mare cu 2 procente.

Pe langa dobanda mai platiti un comision de analiza de 250 lei, perceput o singura data la acordarea creditului. Pentru acest credit banca solicita un venit minim de 750 lei, iar suma maxima care poate fi acordata fara garantii ajunge la 70.000 lei.

In cazul unui credit de 20.000 lei pe 5 ani, dobanda anuala efectiva sau DAE este de 11.96%, iar rata lunara de 433 lei.

Creditul ING Personal de la ING Bank ofera dobanzi situate intre 6% si 14%, la care se adauga valoarea indicelui Robor la 3 luni. Pe langa dobanda mai aveti de plata un comision de analiza dosar in valoare de 105 lei si un comision de administrare credit de 1% din valoarea acestuia, platibil o singura data, la acordarea creditului.

Dobanda este diferentiata in functie de relatia clientului cu banca, virarea venitului printr-un cont curent deschis la ING Bank si optiunea de a contracta o asigurare de viata de grup emisa de ING Asigurari de Viata. Pentru asigurarea de viata, costul lunar este de 0.029% din suma asigurata.

Rata lunara pentru varianta de credit cu dobanda de 6% plus Robor la 3 luni si asigurare de viata, este de 435 lei pe luna, iar dobanda DAE de 12.07%, la un credit de 20.000 lei.

Volksbank a prelungit si pentru luna iulie promotia la creditul de nevoi personale fara garantii, prin care ofera o dobanda fixa de 12%, pe intreaga perioada a imprumutului, si in plus, clientii primesc gratuit un cont de economii fara comision de administrare, iar lunar 5% din valoarea dobanzii platita la credit este virata in acest cont de economii.

Pentru acest credit, banca nu percepe alte comisioane. Rata lunara este de 445 lei, iar suma totala de rambursat este de 26.693 lei, la un credit acordat de 20.000 lei pe 5 ani.

Clientii Volksbank care aleg varianta cu dobanda variabila, platesc o dobanda de 7.5% plus Robor la 6 luni.

O alta banca care vinde credite de consum cu dobanda fixa este si Banca Transilvania. Dobanda este tot de 12%, fixa pe intreaga perioada a imprumutului, ca si in cazul creditului de la Volksbank, in schimb, banca solicita si plata unui comision de analiza de 100 lei.

Dobanda de 12% este valabila doar pentru clientii care isi vireaza salariul prin Banca Transilvania, ceilalti clienti platesc o dobanda mai mare cu jumatate de procent.

Dobanda DAE pentru un credit de 20.000 lei pe 5 ani ajunge la 12.90%, iar rata lunara este fixa, de 445 lei.

Clientii Raiffeisen Bank beneficiaza pana la finalul lunii iulie de o promotie prin care banca a eliminat comisionul de analiza si cel de administrare la creditele de nevoi personale Flexicredit.

Banca ofera dobanzi diferentiate in functie de valoarea imprumutului, iar in cazul unui credit de 20.000 lei pe 5 ani, dobanda este de 8.5% plus Robor la 6 luni, daca este virat salariul prin banca. Cei care nu isi vireaza salariul prin Raiffeisen Bank platesc o dobanda mai mare cu un procent.

Pentru a accesa acest imprumut trebuie sa aveti minim 21 ani, iar venitul minim acceptat de banca este de 120 euro, echivalent lei. DAE pentru acest imprumut este de 14.02%, iar rata lunara de 457 lei.

O analiza realizata de www.moneycenter.ro

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...