Somon în stil chinezesc

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

somon_chinezesc

Preparare: Ardeii, dovlecelul și morcovii se toc mărunt. Se încinge untul și se sotează. Se presară sare și piper după gust. Se pun pe două farfurii, sub formă de grămăjoară.

 

Somonul se aromează cu sare și piper și se unge cu puțin ulei. Se frige pe grătar.

Piersicile se taie felii și se frig pe grătar, câte 1 minut pe fiecare parte.

Se pune somonul peste grămăjoara de legume și se ornează cu felii roșie și piersică.

Ingrediente (2 Porţii): 100 g unt, 2 ardei grași, 2 dovlecei, 2 morcovi, 2 piersici, 6 roșii cherry, 2 bucăți somon, ulei, sare, piper verde, verdeață