Trei persoane au fost rănite și au ajuns la spital, duminică după-amiaza, în urma unui accident de circulație produs pe strada Gheorghe Doja din municipiul Caracal.
Un TIR a ieșit în decor în cursul serii de vineri pe Drumul Național 65 – European 574, în afara...
În cursul dimneții de joi, traficul rutier a fost blocat pe Drumul Naţional 64, în afara comunei...
Prima atestare documentară a orașului este datată din 20 ianuarie 1368
Procurorii DIICOT au făcut verificări cu statul bulgar pentru a se stabili dacă pe malul vecin al...
S-a reluat licitația pentru proiectarea și execuția tronsonului 4 al drumului expres Craiova -...
Folosirea îndelungată a telefoanelor mobile cauzează tumori, a decis o instanță din Italia, transmite publicația The Telegraph.
În prima săptămână a acestui an, sute de olteni au ajuns pe patul de spital.
Cele trei focare înregistrate de la începutul acestui sezon rece sunt în...

Life style

Cântăreața americancă Ariana Grande și șapte compozitori au fost dați în judecată pentru plagiat, de un artist hip-hop care susține că piesa nominalizată la Grammy în 2020 "7 Rings" a fost inspirată de un cântec al său lansat în 2017, potrivit Reuters.

Iepure la tavă

iepure_la_tava

Asadar mai intai bucatile de carne se curata de grasime si de pielite. In cazul iepurelui stiu ca acea grasime da un gust specific, neplacut, iar daca este indepartata, friptura are acelasi gust cu carnea de pasare (pe vremuri taica'meu asa ii pacalea pe invitatii care presupunea el ca n-ar fi pus gura pe iepure; le spunea ca e curcan si se manca tot de pe platou :)) nimeni nu sesiza ceva deosebit).

Dupa aceea se da carnea la bait 1-2 zile, intr-un lighean acoperit cu alt lighean. Baitul este facut din o parte otet, o parte apa, 2 parti de vin,in asa fel incat carnea sa fie aproape acoperita, si mirodenii: piper boabe, piper macinat, sare, foi de dafin, nucsoara rasa, si orice alte arome credeti ca se potrivesc la carnea de vanat. Cel putin asa il face tatal meu

Dupa aceea se scoate carnea din bait si se pune la fript la cuptor intr-o tava de aragaz cu vin si cu putin ulei, acoperita cu folie. Se lasa circa o ora, o ora si jumatate, in functie de aragaz.

Se serveste cu garnitura si salata. Pofta buna!

Video Slatina

Culinar

Ouăle roşii, simbol al Sărbătorii Sfintelor Paşti, alături de tradiţionala pască şi de cozonaci se pregătesc, de obicei, în Joia Mare. Ouăle înroşite în această zi, potrivit tradiţiei, nu se strică pe tot parcursul anului, chiar mai mult, nu se vor strica niciodată.
Ingredientele pentru șase porții: carne de vită 900 g
Preparare: Varza, curățată de foile de prisos, se împarte în șase părți egale și se opărește cu...

oferta filmari

Economie

Începând cu 1 ianuarie 2020, operatorii de telefonie mobilă care activează pe piaţa...
Primul pas pentru ieftinirea carburanților a fost făcut: proiectul de eliminare a supraaccizei la...

Beauty & style

Vedete de cinema printre care Salma Hayek şi Eva Longoria au celebrat rolul femeilor în industria filmului în cadrul unei gale strălucitoare desfăşurate duminică la Cannes, în contextul eforturilor de promovare a egalităţii de gen în cinema, domeniu în care, potrivit...
Centrul Cultural „Eugen Ionescu“ a fost gazda a celei de a III a ediții a...
Foloseşte creionul dermatograf maro sau brun închis pentru a accentua linia genelor numai pe...

Medicină veterinară

La Ipotești autoritățile au demarat acțiunea de eradicare a tuturor suinelor dintr-o fermă. Până acum, au murit sau au fost omorâți preventiv din cauza pestei aproximativ 3700 de porci.
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...