Culinar

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

ciorba_pui_grec

Preparare:

Puiul spălat și tranșat se pune la foc un 1,5 l de apă – avându-se grijă să se spumuiască. Se adaugă zarzavatul curățat și spălat, sarea și piperul boabe.

Evaluare utilizator: 1 / 5

Steluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

crema_mazare_verde

Preparare:

Varza, curățată de foile de prisos, se împarte în șase părți egale și se opărește cu apă sărată și lapte.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

papricas_pui

Preparare

Se pune untura într-o tigaie mare la foc mediu. Adaugati ceapa, usturoiul, sare, ardei rosu si boia de ardei. Se amestecă împreună până când ceapa este translucida. Adăugați bucățile de pui și se toarnă apă peste tot. Gatiti la foc mediu timp de 1 oră, adăugând mai multă apă, dacă este necesar.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates