Telekom Romania majorează prețurile serviciilor
Telekom Romania va majora prețurile serviciilor începând de la 1 martie 2020 ca urmare a creșterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicații, precum și din cauza creșterii costurilor în toatele sectoarele de business.
Carantină în două orașe din China
Orașul Huanggang, cu o populație de 7 milioane de locuitori, este al doilea pus în carantină de autoritățile chineze, ca măsură de a opri răspândirea numărului de infecții provocate de un nou coronavirus, transmite BBC.
Focare de pestă porcină la Vișina și Cârlogani
Două focare de pestă porcină au fost confirmate la Vișina și două cazuri la mistreți pe fondul de vânătoare Cârlogani
Bărbat de 78 de ani, mort din cauza gripei în Argeș
A fost confirmat primul deces în județul Argeș cauzat de gripă. Este vorba despre un bărbat de 78 de ani din Pitești.
Amendată pentru că și-a înjurat nora pe Facebook
O femeie din Slatina şi-a înjurat nora pe Facebook și a fost sancționată cu amendă în valoare de 500 de lei.
prev
next
Un slătinean a fost reţinut marţi de poliţişti fiind acuzat de pornografie infantilă, act sexual cu un minor, corupere sexuală a minorilor și șantaj.
Un tânăr din Spineni a fost arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor,...
Trei persoane au fost rănite și au ajuns la spital, duminică după-amiaza, în urma unui accident de...
Telekom Romania va majora prețurile serviciilor începând de la 1 martie 2020 ca urmare a creșterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicații, precum și din cauza creșterii costurilor în toatele sectoarele de business.
O femeie din Slatina şi-a înjurat nora pe Facebook și a fost sancționată cu amendă în valoare de...
Magistraţii Tribunalului Olt s-au alăturat protestelor anunţate de colegi din ţară
Orașul Huanggang, cu o populație de 7 milioane de locuitori, este al doilea pus în carantină de autoritățile chineze, ca măsură de a opri răspândirea numărului de infecții provocate de un nou coronavirus, transmite BBC.
A fost confirmat primul deces în județul Argeș cauzat de gripă. Este vorba despre un bărbat de 78...
În urma rezultatului pozitiv înregistrat la testele rapide, alţi trei copii din Slatina sunt...

Life style

Un obiectiv turistic din România, Castelul Bran, a fost inclus în lista celor "50 de locuri din lume pe care trebuie să le vezi înainte să mori", unde se mai află monumente precum Capela Sixtină și Catedrala Notre Dame, realizată de portarul american Architectural Digest.

Coafuri trendy pentru noul an

tunsoare_bob

Dorința de a fi foarte frumoasă și atractivă caracterizează orice fată modernă, pentru că nimic nu poate fi mai plăcut decât să surprinzi privirile admirative ale sexului masculin.

 

Cu toate acestea, pentru a crea o imagine cu adevărat frumoasă, care poate cuceri orice inimă masculină, dorința nu este de ajuns. Trebuie să fi conștientă de cele mai recente tendințe în modă si ce va fi cu adevărat relevant în sezonul viitor. De aceea, în acest articol vom vorbi despre coafurile anului 2013.

Experții spun că, sezonul viitor, trendy va însemna imaginea naturală: nimic artificial și/sau excesiv.

O notă aparte în 2013 va fi părul lung, scari ușor tăiate în cascadă sau doar ușor aliniat într-o coafură simplă, dar foarte atractivă. Aceasta coafură poate fi purtată cu breton sub orice formă adecvată pentru tine. În anul care vine se poartă părul lung, indiferent dacă buclele sale sunt de lux, sub formă de valuri mari sau mici, precum și diferite tipuri de coafuri ridicate. De asemenea, vor continua să fie „en vogue“ codițele de cai, care va adăuga imaginii un pic de feminitate si finețe.

Dacă nu-ți place părul lung și preferi o lungime medie a părului, în acest caz, ar trebui să optezi pentru o tunsoare tradiționala „pătrat", care sezonul viitor va fi deosebit de relevantă. Aceste coafuri pot fi făcute în absolut orice formă: în vrac sau luxuriantă și netedă și ușor grafic. Oricum tunsoarea „pătrat" va rămâne cea mai importantă tendință în moda anului 2013. Fanii cei mai înfocați ai modei, în sezonul viitor, ar trebui să acorde o atenție pentru a tunsoare „pătrat", cu breton foarte lung care ascunde complet întreaga frunte.

Cele mai bune coafuri pentru păr scurt în sezonul 2013 ar trebui să fie stabilite pe baza tunsorii „bob", tunsoare care a rămas atractivă în ultimii ani. Citește mai multe despre tunsoarea BOB - VIDEO

Această tunsoare nu se potrivește oricărei fete și datorită aspectului ușor neglijent. Cu toate acestea, în cazul în care te afli printre fetele norocoase pentru care tunsoarea „bob" este coafura ideală nu vei face niciun efort pentru a fi „cea mai tare de pe planetă“.

Tendință de moda cea mai recentă de venire 2013 va fi o tunsoare scurta care este deosebit de frumoasă pentru părul drept. Părul neted care va acoperi uniform capul evidențiază în mod eficient forma corectă a feței și o face mai feminină și romantică.

 

Video Slatina

Culinar

Ouăle roşii, simbol al Sărbătorii Sfintelor Paşti, alături de tradiţionala pască şi de cozonaci se pregătesc, de obicei, în Joia Mare. Ouăle înroşite în această zi, potrivit tradiţiei, nu se strică pe tot parcursul anului, chiar mai mult, nu se vor strica niciodată.
Ingredientele pentru șase porții: carne de vită 900 g
Preparare: Varza, curățată de foile de prisos, se împarte în șase părți egale și se opărește cu...

oferta filmari

Economie

Modelul electric Renault City K-ZE va fi lansat din 2021 pe continentul european, sub marca Dacia,...
Începând cu 1 ianuarie 2020, operatorii de telefonie mobilă care activează pe piaţa...

Beauty & style

Vedete de cinema printre care Salma Hayek şi Eva Longoria au celebrat rolul femeilor în industria filmului în cadrul unei gale strălucitoare desfăşurate duminică la Cannes, în contextul eforturilor de promovare a egalităţii de gen în cinema, domeniu în care, potrivit...
Centrul Cultural „Eugen Ionescu“ a fost gazda a celei de a III a ediții a...
Foloseşte creionul dermatograf maro sau brun închis pentru a accentua linia genelor numai pe...

Medicină veterinară

La Ipotești autoritățile au demarat acțiunea de eradicare a tuturor suinelor dintr-o fermă. Până acum, au murit sau au fost omorâți preventiv din cauza pestei aproximativ 3700 de porci.
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...