Telekom Romania majorează prețurile serviciilor
Telekom Romania va majora prețurile serviciilor începând de la 1 martie 2020 ca urmare a creșterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicații, precum și din cauza creșterii costurilor în toatele sectoarele de business.
Carantină în două orașe din China
Orașul Huanggang, cu o populație de 7 milioane de locuitori, este al doilea pus în carantină de autoritățile chineze, ca măsură de a opri răspândirea numărului de infecții provocate de un nou coronavirus, transmite BBC.
Focare de pestă porcină la Vișina și Cârlogani
Două focare de pestă porcină au fost confirmate la Vișina și două cazuri la mistreți pe fondul de vânătoare Cârlogani
Bărbat de 78 de ani, mort din cauza gripei în Argeș
A fost confirmat primul deces în județul Argeș cauzat de gripă. Este vorba despre un bărbat de 78 de ani din Pitești.
Amendată pentru că și-a înjurat nora pe Facebook
O femeie din Slatina şi-a înjurat nora pe Facebook și a fost sancționată cu amendă în valoare de 500 de lei.
prev
next
Un slătinean a fost reţinut marţi de poliţişti fiind acuzat de pornografie infantilă, act sexual cu un minor, corupere sexuală a minorilor și șantaj.
Un tânăr din Spineni a fost arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor,...
Trei persoane au fost rănite și au ajuns la spital, duminică după-amiaza, în urma unui accident de...
Telekom Romania va majora prețurile serviciilor începând de la 1 martie 2020 ca urmare a creșterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicații, precum și din cauza creșterii costurilor în toatele sectoarele de business.
O femeie din Slatina şi-a înjurat nora pe Facebook și a fost sancționată cu amendă în valoare de...
Magistraţii Tribunalului Olt s-au alăturat protestelor anunţate de colegi din ţară
Orașul Huanggang, cu o populație de 7 milioane de locuitori, este al doilea pus în carantină de autoritățile chineze, ca măsură de a opri răspândirea numărului de infecții provocate de un nou coronavirus, transmite BBC.
A fost confirmat primul deces în județul Argeș cauzat de gripă. Este vorba despre un bărbat de 78...
În urma rezultatului pozitiv înregistrat la testele rapide, alţi trei copii din Slatina sunt...

Life style

Un obiectiv turistic din România, Castelul Bran, a fost inclus în lista celor "50 de locuri din lume pe care trebuie să le vezi înainte să mori", unde se mai află monumente precum Capela Sixtină și Catedrala Notre Dame, realizată de portarul american Architectural Digest.

trei-brbai-au-rmas-blocai-pe-barajul-de-la-izbiceni-

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt a fost solicitat să intervină, ieri, 07 iulie, ora 17.10 în zona barajului Izbiceni, unde în urma creşterii nivelului apei şi intensificărilor de vânt care au produs valuri, trei persoane care se aflau la pescuit au rămas blocate pe râul Olt în zona Barajului Izbiceni.

La locul intervenţiei s-au deplasat un autocamion împreună cu o barcă pneumatică şi un echipaj de prim ajutor medical din cadrul Detaşamentului Caracal.

Cei trei bărbaţi, Ciprian A., domiciliat în municipiul Bucureşti, Petre B., din comuna Prundu şi Gabriel P. domiciliat în oraşul Turnu Măgurele, care se refugiaseră pe un pod dezafectat aflat în zona barajului Izbiceni la aproximativ 1 km în amonte şi 70 m de mal au fost salvaţi cu ajutorul unei bărci pneumatice şi o cordiţă de slavare, militarii reuşind să-i aducă pe bărbaţi în siguranţă la mal. Aceştia nu au necesitat îngrijiri medicale.

Video Slatina

Culinar

Ouăle roşii, simbol al Sărbătorii Sfintelor Paşti, alături de tradiţionala pască şi de cozonaci se pregătesc, de obicei, în Joia Mare. Ouăle înroşite în această zi, potrivit tradiţiei, nu se strică pe tot parcursul anului, chiar mai mult, nu se vor strica niciodată.
Ingredientele pentru șase porții: carne de vită 900 g
Preparare: Varza, curățată de foile de prisos, se împarte în șase părți egale și se opărește cu...

oferta filmari

Economie

Modelul electric Renault City K-ZE va fi lansat din 2021 pe continentul european, sub marca Dacia,...
Începând cu 1 ianuarie 2020, operatorii de telefonie mobilă care activează pe piaţa...

Beauty & style

Vedete de cinema printre care Salma Hayek şi Eva Longoria au celebrat rolul femeilor în industria filmului în cadrul unei gale strălucitoare desfăşurate duminică la Cannes, în contextul eforturilor de promovare a egalităţii de gen în cinema, domeniu în care, potrivit...
Centrul Cultural „Eugen Ionescu“ a fost gazda a celei de a III a ediții a...
Foloseşte creionul dermatograf maro sau brun închis pentru a accentua linia genelor numai pe...

Medicină veterinară

La Ipotești autoritățile au demarat acțiunea de eradicare a tuturor suinelor dintr-o fermă. Până acum, au murit sau au fost omorâți preventiv din cauza pestei aproximativ 3700 de porci.
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...