Explozie la Slatina. Zeci de oameni evacuați (VIDEO)
83 de oameni au fost evacuați, în noaptea de vineri spre sâmbătă, dintr-un bloc din Slatina, după ce într-o garsonieră a avut loc o explozie din cauza unei acumulări de gaze la centrala termică. Trei oameni au fost răniți.
A fost reluat traficul feroviar pe ruta București-Craiova
CFR SA anunță că traficul feroviar a fost redeschis joi, la ora 22.30, pe ruta directă București-Craiova, după finalizarea lucrărilor de reparații.
Programul Prima casă 2020 a fost lansat oficial
Programul Prima casă 2020 a fost lansat oficial, joi, după ce Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) a primit din partea Ministerului Finanţelor Publice acordul de distribuire pentru suma de 1,98 miliarde de lei din plafonul total de 2 miliarde de lei alocat, anunță
Șeful Poliţiei Române: Pregătirea deficitară a unor poliţişti a dus la cazul Caracal
Şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, recunoaşte că pregătirea deficitară a unor poliţişti și lipsa de implicare a şefilor din Poliţie au dus la cazul Caracal.
Trafic oprit la Stoenești, pentru ridicarea vagoanelor deraiate
Traficul rutier este oprit pe DN 6 Caracal - Alexandria, la Stoenești, județul Olt, pentru ridicarea vagoanelor deraiate luni.
prev
next

 

 

Doi fraţi acuzaţi că au furat bijuterii din aur de aproximativ 90.000 de lei, dintr-o casă a unei tinere 23 de ani, din oraşul Balş, au fost prinşi şi reţinuţi marţi de poliţişti
Un bărbat a fost, miercuri dimineaţa, victima unui accident feroviar produs în zona localităţii...
Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Caracal, care ar fi furat electrocasnice din locuinţa unei...
O tânără în vârstă de 18 de ani, din Coteana, a murit, luni seara, după ce a fost lovită de un...
CFR SA anunță că traficul feroviar a fost redeschis joi, la ora 22.30, pe ruta directă București-Craiova, după finalizarea lucrărilor de reparații.
Şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, recunoaşte că pregătirea deficitară a unor poliţişti și...
Traficul rutier este oprit pe DN 6 Caracal - Alexandria, la Stoenești, județul Olt, pentru...
Judecătorii Curții de Apel Craiova au respins, marți, ca nefondată cererea familiei Alexandrei...
Trenul marfar care a deraiat, luni, în apropiere de Caracal, ar fi fost supraîncărcat....
Un al doilea român a fost depistat pozitiv cu noul tip de coronavirus, anunță presa japoneză, care citează ministerul nipon al Sănătății.
Primul roman infectat cu Coronavirus a fost confirmat pe vasul de croaziera din Japonia.
 Medicii Spitalului „Grigore Alexandrescu” depun toate eforturile pentru a menține în viață...
Numărul celor care au murit din cauza virusului a ajuns la 23.
Ministerul Educației a cerut ca în fiecare școală să fie un cadru medical pentru controlul zilnic...

Life style

Agenţia Spaţială Europeană caută noi voluntari care să stea întinşi în pat 60 de zile, pentru a studia efectele vieţii în condiţii de imponderabilitate asupra corpului uman. Voluntarii vor primi pentru efort suma de 15.000 de euro.

Câte un singur subprefect în fiecare județ

Guvernul a decis că vor rămâne doi secretari de stat la fiecare minister, cu excepţia Ministerului de Interne, a  Ministerului de Externe şi a Ministerului  Finanţelor. De asemenea, Guvernul a mai decis că va rămâne doar un singur post de subprefect în loc de doi în fiecare judeţ.

 

Premierul Emil Boc a anunţat că la şedinţa de Guvern de săptămâna viitoare fiecare ministru trebuie să vină cu organigrama refăcută a fiecărui minister şi cu o realocare a competenţelor în funcţie de numărul de secretari de stat care va rămâne.

"Am luat decizii în privinţa secretarilor de stat am decis să avem ca regulă doi secretari de stat cu excepţia Ministerului Finanţelor, a Ministerului de Externe şi a Ministerului de Interne unde vor fi menţinuţi câte trei. La MAE din cinci vor rămâne trei, la MAI din şase vor rămâne trei, la ministerul Dezvoltării Regionale din patru vor rămâne doi, la miniserul Economiei din cinci vor rămâne doi. În total la ministere astăzi avem 57 de secretari de stat, şapte posturi din acestea sunt blocate şi vom rămâne în urma restructurării 32 de secretari de stat", a anunţat premierul Emil Boc.  Potrivit acestuia, miercuriea viitoare în şedinţa de guvern vor fi oficializate aceste noi organigrame.
 

Premierul a declarat că Executivul a decis reducerea numărului de subprefecţi de la doi la unul. Boc a precizat că aceste funcţii se desfiinţează, iar persoanele care le-au ocupat nu vor deveni înalţi funcţionari guvernamentali. (realitatea.net)

Video Slatina

Culinar

Ouăle roşii, simbol al Sărbătorii Sfintelor Paşti, alături de tradiţionala pască şi de cozonaci se pregătesc, de obicei, în Joia Mare. Ouăle înroşite în această zi, potrivit tradiţiei, nu se strică pe tot parcursul anului, chiar mai mult, nu se vor strica niciodată.
Ingredientele pentru șase porții: carne de vită 900 g
Preparare: Varza, curățată de foile de prisos, se împarte în șase părți egale și se opărește cu...

Economie

Uniunea Europeană va condiţiona accesul la fonduri europene, în cadrul bugetului 2021-2027, de...
Vești bune pentru cei care vor să își achiziționeze o motocicletă nouă. Costel Alexe, ministrul...

Beauty & style

Vedete de cinema printre care Salma Hayek şi Eva Longoria au celebrat rolul femeilor în industria filmului în cadrul unei gale strălucitoare desfăşurate duminică la Cannes, în contextul eforturilor de promovare a egalităţii de gen în cinema, domeniu în care, potrivit...
Centrul Cultural „Eugen Ionescu“ a fost gazda a celei de a III a ediții a...
Foloseşte creionul dermatograf maro sau brun închis pentru a accentua linia genelor numai pe...

Medicină veterinară

La Ipotești autoritățile au demarat acțiunea de eradicare a tuturor suinelor dintr-o fermă. Până acum, au murit sau au fost omorâți preventiv din cauza pestei aproximativ 3700 de porci.
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...