A fost identificat criminalul

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

criminal slatinaÎn urma investigaţiilor efectuate a fost identificat autorul faptei în persoana numitului Ion Șerban din comuna Urzica.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, Ion Pietroșel, în vârstă de 44 de ani, din Slatina, a fost agresat de Ion Șerban, în Piața Gării din Slatina. Scandalul a izbucnit după ce agresorul i-a făcut mai multe avansuri concubinei lui Pietroșel. 

Un prieten al victimei a intervenit pentru a stopa scandalul însă a fost și el tăiat cu cuțitul. Acesta a încercat să-l imobilizeze pe agresor dar nu a reușit.  După ce a primit îngrijiri la Spitalul Județean de Urgență Slatina pe Secția Primiri Urgențe, acesta a refuzat internarea.

Concubina celui care a murit în urma tragicului eveniment a declarat că nu îl cunoște pe agresor și că speră să fie găsit cât mai repede pentru a răspunde în fața legii. Femeia nu a recunoscut în fața reporterului că într-un fel sau altul tragedia s-a petrecut ca urmare a avansurilor făcute de criminal.   

Trupul neînsuflețit al bărbatului este depus la Capela Bisericii Parohia Ortodoxa Sântul MUCENIC MINA de pe strada Textilistului. 

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...