Producători agricoli din întreg județul expun produsele la Slatina

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Ziua recolteiPeste 100 de producători agricoli din toată țara sunt prezenți zilele acestea pentru a-și prezenta oferta de legume și fructe proaspete, produse apicole, lactate și preparate din carne pe Esplanada orașului.

„Ziua națională a produselor agroalimentare românești” este sărbătorită la Slatina pentru al doilea an consecutiv. La evenimentul care s-a deschis oficial miercuri dimineață, la orele 10.00, au luat parte deputatul Alexandru Stănescu, preşedintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, vicepreşedinte Virgil Delureanu, prefectul Silviu Neacşu, directorul executiv al Direcţiei Agricole Judeţene, Dragoş Drăghicescu şi o parte dintre primarii județului care au dorit să fie aproape de micii producători agricoli.

„Preţurile sunt pe măsura muncii producătorilor. Ei trebuiesc felicitate pentru munca enormă pe care o depun”, a spus preşedintele CJ Olt în deschiderea evenimentului. Prețurile nu sunt deloc mici, dimpotrivă. Pentru un kilogram de ardei doritorii trebuie să scoată ceva mai mult din buzunar decât ar plăti într-o piață din Slatina însă, cu toate acestea, este loc și de negociere. Președintele Consiliului Județean Olt i-a îndemnat pe cei care vin pe esplanadă să cumpere de la producători, subliniind faptul că multe dintre aceste produse sunt bio.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...