Demersuri pentru construirea unui Mall

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

fosta Unitate Militara SlatinaPrimăria Slatina va supune aprobării Consiliului Local Slatina un proiect de hotărâre care prevede alipirea a patru parcele de teren de la fosta Unitate Militară. Acțiunea are ca scop posibilitatea concesionării terenului către un eventual investitor interesat în construirea unui spațiu commercial de mari dimensiuni – Mall.

Terenul obținut prin comasarea celor patru parcele va avea o suprafață de peste 75.000 metri pătrați, suprafață suficientă pentru un spațiu comercial mare, cu tot cu parcare.

„Având în vedere intenția unui investitor interesat de a dezvolta în municipiul Slatina, un ansamblu comercial multifuncțional pe o suprafață totală de teren de 75.359 metri pătrați, situat în municipiul Slatina, strada Tunari nr. 1, (…) propun spre aprobarea Consiliului Local prezentul proiect de hotărâre privind acordul în vederea alipirii a patru imobile – terenuri în suprafață totală de 75.359 metri pătrați, situate în municipiul Slatina, strada Tunari nr. 1, ce aparțin domeniului public al municipiului Slatina”, se precizează în proiectul inițiat de viceprimarul Claudiu Stăncioiu.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...