Vineri nu se fac cursuri în şcolile din județ

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

scoli inchise vineriCursurile unităţilor de învăţământ din judeţul Olt vor fi suspendate vineri din cauza avertizării meteo de Cod Portocaliu de ninsori însemnate cantitativ, strat nou de zăpadă, intensificări de vânt şi temperaturi foarte scăzute.

„Având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile (cod portocaliu de ninsoare, ninsori însemnate calitativ, strat nou de zăpadă, intensificări de vânt şi temperaturi foarte scăzute, precum şi previziunile meteorologice nefavorabile pentru perioada următoare, care vizează întreaga rază teritorială a județului Olt, cu aprobarea Consiliului de administrație, prin decizia nr. 121 emisă de inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Județean Olt, s-a dispus suspendarea cursurilor în unitățile de învățământ preuniversitar din județul Olt pentru ziua de vineri, 23,03,2018“, se arată într-un comunicat al Ministerului Educației Naționale.

Cursurile pierdute vor fi recuperate în perioada următoare, în zilele care vor fi stabilite de fiecare unitate de învăţământ preuniversitar în parte, în urma unor întâlniri pe care membrii consiliilor de administraţie le-au avut în prealabil.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...