bilet lasat de criminalInfirmierul care a ucis-o pe asistenta Ramona Cosmescu a premeditat oribila faptă.

Într-un bilet pe care l-a lăsat drept justificare a faptelor sale, criminalul scrie că femeia împreună cu un bărbat care face parte din structurile MAI intenționau să îi bage în închisoare pe șefa Secţiei de Psihiatrie, medicul Cristina Mischie și pe asistenta şefă Alice Popescu. În cazul în care cei doi nu reușesc respectivul plan, infirmierul ar fi urmat să le omoare pe cele două.

Potrivit celor scrise în bilet, femeia trăia cu un polițist. Cei doi ar fi pus presiune pe infirmier să comită dubla crimă.

În bilet, infirmierul Gheorghe Ghenea explică cu lux de amănunte cine este bărbatul polițist și la ce număr de telefon poate fi găsit, precum și adresa de la serviciu. Acesta susține că Ramona Cosmescu și polițistul.

Biletul a fost pus la dispoziția anchetatorilor chiar de sora infirmierului criminal care l-a găsit în garsoniera acestuia.

Duminică dimineață, imediat după miezul nopții un infirmier de la Secția Psihiatrie din Slatina a omorât cu sânge rece o colegă de serviciu cu care se pare că avea și o altfel de relație. Ramona Cosmescu a fost omorâtă cu 10 lovituri de cuțit, după care bărbatul și-a tăiat venele dar și jugulara.

Rating:
( 0 Rating )
 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...