Ucigaşul de la Brastavăţu, arestat pentru 30 de zile

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

crima brastavatuMarius Ionuţ Geapana, tânărul de 20 de ani din comuna Brastavăţu acuzat că l-a omorât cu sânge rece pe Daniel Şoşoi, de 14 ani, a fost arestat preventiv ]n crusul zilei de miercuri pentru 30 de zile.

Instanța de judecată a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt și a dispus arestarea preventivă a inculpatului Geapana Marius Ionuţ, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 04.10.2017 până la data de 02.11.2017, inclusiv. Decizia magistraţilor Tribunalului Olt nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Geapana este acuzat de săvârşirea infracţiunii de omor. În noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 01:00, acesta a fost văzut într-o staţie PECO împreună cu Daniel Şoşoi, băiatul de 14 ani care marţi dimineţa a fost găsit mort pe un câmp de la marginea localităţii spre Vădastra.

„În fapt, s-a reţinut că în noaptea de 2 spre 3 octombrie 2017, suspectul G.M.I. a exercitat acte de violenţă fizică asupra unui minor în vârstă de 14 ani, din comuna Brastavăţu, judeţul Olt, pe care l-a lovit iniţial cu pumnul în zona feţei, apoi, cu un cuţit, în zona gâtului, provocându-i leziuni traumatice care au condus la decesul acestuia. Cadavrul victimei a fost găsit decapitat în dimineaţa zilei de 3 octombrie de către săteni, iar în urma examinării s-a apreciat de către medicul legist că leziunile traumatice s-au putut produce prin acţiune animală”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul Olt. Ucigaşul adolescentului din Brastavăţu se află în încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.