DNA cere aviz pentru reţinerea şi arestarea lui Vâlcov

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

valcov-dnaDNA cere aviz de la Senat pentru reţinerea şi arestarea preventivă a lui Darius Vâlcov, în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă, după ce ar fi intervenit, când era primar al Slatinei, în atribuirea unor contracte către un om de afaceri, care i-ar fi promis 20% din sumele încasate.

 Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Codruţa Kovesi, a transmis procurorului general al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie referatul cauzei, în vederea sesizării Senatului, pentru formularea cererii de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a senatorului Darius Bogdan Vâlcov, cu privire la săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, arată joi DNA, într-un comunicat de presă.

Ministrul demisionar al Finanţelor Darius Vâlcov a fost joi la DNA, el declarând că, împreună cu avocatul său, a cerut să studieze dosarul. "În momentul în care îl vom vedea, vă voi da mai multe detalii", a spus Vâlcov, la ieşirea de la DNA.

Procurorii DNA i-au adus la cunoştinţă lui Darius Vâlcov, în 13 martie, că este suspectat de trafic de influenţă, faptă comisă în perioada în care a fost primar al municipiului Slatina.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...