Parteneriat între Primăria Slatina şi Pirelli

parteneriat pirelli primaria slatinaEco-Rom Ambalaje a lansat cea de-a treia ediţie a competiţiei „Fii Oraşul Reciclării”, adresată primăriilor municipalităţilor din România. Timp de şase luni, 1 ianuarie – 30 iunie 2015, 46 de municipii şi oraşe din întreaga ţară încearcă să dovedească faptul că au cel mai performant sistem de colectare separată a deşeurilor de ambalaje la nivel naţional.

 

Primăria Slatina s-a înscris la concursul naţional „Oraşul reciclării”, alături de alte 45 de municipii şi oraşe din ţară şi anul acesta şi-a luat un aliat foarte puternic, şi anume Pirelli Tyres România.

Competiţia, desfăşurată sub patronajul Comisiei de Mediu din Camera Deputaţilor şi a Ministerului Mediului, oferă trei premii importante pentru oraşele care stau cel mai bine la capitolul colectare selectivă a deşeurilor.

Ieri, în cadrul fabricii a avut loc o întâlnire între reprezentanţii Pirelli, o parte dintre angajaţii fabricii şi reprezentanţi ai Primăriei Slatina. Gazda evenimentului a fost directorul general al Pirelii, Ayhan Guven. „Suntem aici pentru oraşul Slatina, pentru mediul care ne înconjoară. Suntem foarte sensibili din acest punct de vedere şi consider că este foarte important să ne implicăm ca şi parteneri. În fabrica noastră deja se face această colectare selectivă a deşeurilor. Acest proiect este binevenit, nu numai pentru Pirelli, ci şi pentru locuitorii oraşului, care trebuie să conştientizeze că trebuie făcută această separare a deşeurilor din plastic, carton şi sticlă. Am hotărât cu domnul primar să câştigăm anul acesta noi. Trebuie pentru Slatina, pentru un oraş curat şi civilizat”, a punctat directorul Pirelli.

Primarul Minel Prina a dorit să le mulţumească celor din Pirelli pentru implicarea lor şi, totodată, pentru sprijinul acordat. „Sunt impresionat de implicarea dumneavoastră şi pot să vă spun că de fiecare dată reuşiţi să mă surprindeţi plăcut. Nu mă aşteptam la un asemenea sprijin şi la o asemenea mişcare de forţe, dar încă odată se dovedeşte că Pirelli Slatina face parte din familia noastră, din oraşul nostru. Este foarte important să facem această reciclare, aşa ne protejăm mediul, ne protejăm natura. Vă felicit din tot sufletul că vă implicaţi în această activitate”, a susţinut în discursul său edilul Slatinei.  

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...