Olimpiada cartierelor

olimpiada cartierelorAdministraţia va elabora regulamentul de desfăşurare a unei noi competiţii care se va derula de la jumătatea acestui an în municipiul Slatina.

 

Competiţia se va desfăşura pe cartiere, între locuitorii din cele 40 de zone în care este împărţit oraşul, slătinenii urmând a se întrece la şah, fotbal sau teatru. Primăria pune la bătaie şi premii pentru cei mai buni dintre competitori.

„O altă competiţie pe care vrem s-o derulăm de la jumătatea anului - în momentul de faţă lucrăm la regulamente - este „Olimpiada cartierelor”. Avem oraşul împărţit în 40 de zone; fiecare zonă ar fi trebuit să aibă reprezentantul său, consilierul său obştesc. Avem aproape jumătate, vom relua această acţiune de completare cu consilieri a acestor zone şi vrem să facem o întrecere între cartiere, între zone, în toate domeniile de activitate - şah, volei, fotbal, teatru. Vor fi şi anumite premii pentru cei care se înscriu. Dacă nu se înscriu toţi 40 la şah ci se înscriu 10, atunci joacă între ei, dar poate ceilalţi se înscriu la alte probe. Ne dorim să creştem implicarea oamenilor în viaţa socială a oraşului. Dacă prin această acţiune reuşim să atragem 100 de oameni, eu vă spun sincer că sunt mulţumit”, a spus primarul Slatinei, Minel Prina.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...