TelVerde la Primăria Slatina

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

primaria-slatinaPrimăria Slatina a pus de miercuri la dispoziţia slătinenilor o linie telefonică gratuită prin care aceştia pot obţine informaţii privind activităţile specifice administraţiei publice locale şi pot să sesizeze anumite aspecte pe care le consideră în neregulă.

 

Administrația slătineană speră ca prin acest demers să vină în sprijinul locuitorilor oraşului, iar problemele reclamate de aceştia să fie rezolvate în cel mai scurt timp posibil.

„Am înfiinţat un post telefonic cu tarif zero, e gratuit. Cine vrea să sune şi să reclame sau să sesizeze ceva poate să sune la 0349.919; e un număr scurt la care toţi cetăţenii din Slatina sună la mine la cabinet, li se va răspunde şi încercăm să îmbunătăţim acest demers prin înregistrarea acestor solicitări, astfel încât să mai facem încă o cale de comunicare şi colaborare, pentru ca acţiunile noastre să fie mult mai eficiente, şi doleanţele slătinenilor să se rezolve cât mai repede”, a declarat primarul Minel Prina în cadrul unei conferinţe de presă.