Sens giratoriu pe bulevardul Nicolae Titulescu

senx giratoriu

După ce în prima jumătate a anului s-a asfaltat în spatele blocurilor de pe această arteră, de mai bine de trei săptămâni muncitorii s-au apucat să lucreze şi pe bulevardul Nicolae Titulescu.

 

S-au spart trotuarele, iar acum acestea urmează a fi asfaltate, s-a construit un sens giratoriu la intersecţia bulevardului cu străzile Vederii şi Piteşti, iar ambele sensuri de mers, de la intersecţia străzii Oituz cu bulevardul şi până la Trezoreria Slatina, au fost lărgite şi urmează, la rândul lor, să fie asfaltate.

Lucrările de reabilitare a bulevardului Nicolae Titulescu continuă. Acestea vizează atât partea carosabilă, cât şi trotuarele, care nu au fost reabilitate de cel puţin 20 de ani. Se va asfalta de la Trezorerie până la intersecţia cu strada Oituz. În spatele blocurilor s-a asfaltat, zona respectivă fiind deja modernizată. Sperăm să avem resursele financiare, astfel încât să putem continua asfaltarea până la intersecţia cu străzile Crişan şi Trandafirilor. Pentru a scăpa de cozile interminabile care se formează la orele de vârf la intersecţia dintre străzile Vederii şi Piteşti cu bulevardul Nicolae Titulescu am construit aici un sens giratoriu. Este aproape gata, iar aceasta este cea mai bună variantă pentru decongestionarea traficului în zonă, aşa cum a reieşit din studiul de trafic pe care l-am făcut la nivelul municipiului”, declara recent Minel Prina, edilul Slatinei.

Sensul giratoriu de la intersecţia bulevardului cu străzile Vederii şi Piteşti îi încântă cel mai mult pe şoferi. Odată construit, conducătorii auto care tarnzitează zona spun că traficul rutier s-a fluidizat foarte mult. Autorităţile locale preconizează că acest amplu proces de modernizare se va încheia până la sfârşitul lunii septembrie 2014, multe dintre schimbările majore fiind deja vizibile.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...