Fragmente de drone, găsite nu departe de clădirile Ministerului Apărării de la Moscova

atac cu drone la moscovaDouă drone ucrainene au încercat să atace Moscova în primele ore ale zilei de 24 iulie. Ca urmare, nimeni nu a fost rănit și nu s-au înregistrat pagube grave, transmite agenția de stat rusă TASS. CNN preia informația agenției ruse, dar precizează că nu a putut verifica independent rapoartele.

”După cum a precizat Ministerul rus al Apărării, încercarea Kievului de a ataca cu drone obiecte din capitală a fost dejucată, dronele au fost anihilate”, arată agenția.

După cum au declarat serviciile de urgență pentru TASS, epava dronei ar fi fost găsită pe bulevardul Komsomolski, în apropiere de casa 17 din Moscova. Ulterior s-a aflat și despre cea de-a doua dronă care a lovit clădirea unui centru de afaceri de pe bulevardul Likhachev din capitală. Acolo au fost sparte geamurile de pe o suprafață de 50 de metri pătrați de la etajele 17 și 18.

Primarul Moscovei, Serghei Sobyanin, a confirmat pentru TASS că în jurul orei 04:00 au fost înregistrate lovituri de drone asupra a două clădiri nerezidențiale.

Pin It