Calendarul pentru concursul de titularizare

Calendarul pentru concursul de titularizare

Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învăţământul preuniversitar în anul şcolar 2020 - 2021 a fost reactualizat prin ordin de ministru, anunţă luni Ministerul Educaţiei şi Cercetării.
Cocaină, ectasy și ketamină, la Vama Veche

Cocaină, ectasy și ketamină, la Vama Veche

Poliţiştii au constatat 15 infracţiuni de deţinere de droguri de risc şi de mare risc, fiind depistate 15 persoane, în urma unei acţiuni pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de…
Zeci de șoferi rămași fără permis auto

Zeci de șoferi rămași fără permis auto

În weekend-ul care tocmai a trecut, poliţiştii au continuat acţiunile de verificare. În urma acestora au fost constatate zeci de infracţiuni la regimul circulaţiei.
Coronavirus Olt. 294 de îmbolnăviri, 14 cazuri noi şi un deces

Coronavirus Olt. 294 de îmbolnăviri, 14 cazuri noi şi un deces

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore, în județul Olt au fost înregistrate 14 cazuri noi şi un deces.
MAE. Grecia poate modifica fără preaviz condiţiile de intrare pe teritoriul său

MAE. Grecia poate modifica fără preaviz condiţiile de intrare pe teritoriul său

Ministerul Afacerilor Externe urmăreşte îndeaproape evoluţiile cu privire la tranzitul cetăţenilor români prin punctul de trecere a frontierei Kulata - Promachonas şi continuă dialogul cu autorităţile elene pentru identificarea de…
Guvernul a adoptat proiectul de lege privind carantina și izolarea

Guvernul a adoptat proiectul de lege privind carantina și izolarea

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a anunțat, după ședința de Guvern, că termenii "carantină" și "izolare" au alte definiții, după ce Executivul a adoptat proiectul de lege…
Florin Cîțu: Creşterea pensiilor cu 40% ar însemna dezastru

Florin Cîțu: Creşterea pensiilor cu 40% ar însemna dezastru

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat că singura majorare a pensiilor care poate fi operată de Guvern în acest an este de 10%, iar o creştere cu 40% ar însemna…

  Eveniment

  Poliţiştii au constatat 15 infracţiuni de deţinere de droguri de risc şi de mare risc, fiind depistate 15 persoane, în urma unei acţiuni pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri şi substanţe psihoactive, în staţiunea Vama Veche, desfăşurată de poliţişti din cadrul Brigăzii de...
  În weekend-ul care tocmai a trecut, poliţiştii au continuat acţiunile de verificare. În urma...
  Zonele aglomerate din județ au fost luate cu asalt de oamenii legii. Peste 30 de amenzi au fost...
  Polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști locali din Slatina au început acțiuni de verificare a...

  Actualitate

  Grupul de Comunicare Strategică a raportat, duminică, 280 de cazuri de coronavirus, în judeţul Olt, cu 14 mai multe decât în urmă cu 24 de ore.
  Meteorologii au emis patru coduri portocaliu și galben, de caniculă și, respectiv, averse, vijelii...
  Lucrările de extindere a străzii Drăgănești la patru benzi s-au încheiat mai devreme decât...
  Prognoză meteo specială pentru București: vreme caniculară şi disconfort termic accentuat

  Evaziune fiscală de peste 7 milioane lei făcută de o grupare din Olt

  diicotÎn cursul zilei de miercuri, 25 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Olt, au continuat cercetările într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire grup infracțional organizat, evaziune fiscală și spălare de bani.

  5 persoane sunt bănuite că, în perioada 2012-2015, ar fi constituit un grup infracțional organizat cu scopul de a-și crea avantaje fiscale prin fraudarea TVA-ului și diminuarea bazei impozabile privind impozitul pe profit.

  În acest circuit fictiv ar fi implicate 21 de societăți comerciale tip fantomă, prin intermediul cărora ar fi fost înregistrate operațiuni fictive și efectuate achiziții intracomunitare ilegale de bunuri (autotractoare), care ar fi generat TVA deductibil la beneficiar.

  Polițiștii au aplicat măsura sechestrului asigurator pe bunurile mobile și imobile (8 terenuri, o casă, 30 de autocamioane), precum și pe conturi bancare deținute de mai multe persoane fizice și societăți comerciale, bănuite a fi implicate în activitatea infracțională.

  Valoarea bunurilor indisponibilizate se ridică la 4.400.000 de lei, iar prejudiciul cauzat bugetului de stat în urma acestor operațiuni se ridică la aproximativ 7.100.000 de lei.

  Sănătate

  Luni, 06 Iulie 2020 13:09

  Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore, în județul Olt au fost înregistrate 14 cazuri noi şi un deces.

  Luni, 06 Iulie 2020 09:03

  Un grup format din 239 de specialisti au transmis o scrisoare catre OMS prin care atrag atentia despre pericolele mai putin cunoscute ale infectarii cu coronavirus.

  Duminică, 05 Iulie 2020 08:37

  Noi infecții cu Coronavirus la nivelul Spitalului Municipal Caracal. Este vorba despre trei persoane, doi angajați de la Contabilitate și un cadru medical.

  Sâmbătă, 04 Iulie 2020 13:40

  În cursul zilei de sâmbătă,  Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, la nivelul județului Olt, 11 noi infecții cu virusul chinezesc față de comunicarea de vineri, așadar bilanțul acestora...

  Sâmbătă, 04 Iulie 2020 13:04

  Cel mai recent caz de infectare cu coronavirus a fost comunicat sâmbătă dimineața la fabrica Prysmian Group.

  Vineri, 03 Iulie 2020 20:56

  După ce un angajat de la TMK Artrom a fost confirmat cu coronavirus la sfârșitul lunii trecute, alți opt angajați au contactat virusul chinezesc.

  Vineri, 03 Iulie 2020 13:31

  Grupul de Comunicare Strategică a raportat 255 de cazuri de coronavirus, pentru judeţul Olt, cu şase mai multe decât în ziua anterioară.

  Joi, 02 Iulie 2020 13:58

  Grupul de Comunicare Strategică a raportat joi 249 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus în județul Olt.

  Miercuri, 01 Iulie 2020 10:23

  Populaţia s-a relaxat "un pic cam devreme", consideră ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, care îndeamnă în continuare la respectarea regulilor de igienă, de distanţare fizică şi purtarea măştii în...

  Marți, 30 Iunie 2020 13:37

  La raportarea de marți, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat cu nouă cazuri mai multe față de ziua anterioară.

  Marți, 30 Iunie 2020 09:01

  O nouă tulpină de virus gripal cu potențialul de a se transforma în pandemie a fost identificată în China de oamenii de știință. Tupina a apărut recent și se manifestă la porci, dar poate infecta și...

  Luni, 29 Iunie 2020 13:06

  Grupul de Comunicare Strategică a raportat, luni, şapte noi cazuri de coronavirus în judeţul Olt, numărul total al îmbolnăvirilor, de la începutul pandemiei.

  Național

  Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a anunțat, după ședința de Guvern, că termenii "carantină" și "izolare" au alte definiții, după ce Executivul a adoptat proiectul de lege în acord cu recomandările CCR.
  Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat că singura majorare a pensiilor care poate fi operată...
  Poliția, Jandarmeria și inspectori DSP au descins, marți, la Gura Humorului, după ce au primit...

  Economie

  Guvernul prezintă miercuri Planul Național de Investiții și Relansare Economică, un program amplu...
  Contribuabilii care depun Declaraţia unică până marţi, 30 iunie, pot primi bonificaţii de până la...

  Life style

  Ministerul Afacerilor Externe urmăreşte îndeaproape evoluţiile cu privire la tranzitul cetăţenilor români prin punctul de trecere a frontierei Kulata - Promachonas şi continuă dialogul cu autorităţile elene pentru identificarea de soluţii necesare reducerii timpului de aşteptare şi prevenirea unor...

  Atracţii slătinene

  Zona reprezentată de esplanadă şi Expo-Parc reprezintă una dintre cele mai frumoase din ţară.
  Clubul Nautic „Plaja Olt” reprezintă una dintre cele mai complete şi mai moderne baze de agrement...
  © Slatina TA. Drepturi rezervate
  Free Joomla! templates by Engine Templates