Slătineni amendați pentru vânzare de măști de protecție la suprapreț

masca protectie coronavirusUnii dintre noi caută tot timpul să obțină profit indiferent de modalitatea prin care s-ar realiza acest câștig.

Așa au gândit și doi slătineni care au văzut în această criză mondială un moment prielnic de câştiguri. Cei doi au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să vând măşti de protecţie la suprapreţ.

Cei doi voiau să vândă 110 măşti de protecţie 3M, pentru care nu aveau documente de provenienţă, pentru suma de 5.700 de lei, adica peste 50 de lei masca, în condiţiile în care preţul uneia în magazin este de 5 lei.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt, i-au prins pe cei doi în flagrant.

„Cele două persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 10.000 lei, pentru nerespectarea Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Prefectura Olt.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...