Acțiune de amploare a forțelor de ordine

forte de ordine actiune in strada la slatinaForțele de ordine din Slatina au desfășurat o acțiune de amploare miercuri, la ora 12.00, când au intrat în vigoare noile restricții impuse populației pentru a limita răspândirea coronavirusului.

O nouă acțiune a oamenilor legii pe străzile municipiului Slatina miercuri, după ora prânzului, când a intrat în vigoare noua ordonanță militară, care prevede interzicerea circulației persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei.

Echipaje ale polițiștilor de ordine publică și rutieri, mascaților de la Serviciul de Acțiuni Speciale Olt, jandarmilor, polițiștilor locali și ale armatei, au blocat circulația din zona intersecției de la Vălcea, din Slatina.

Oamenii legii i-au verificat pe trecătorii aflați pe stradă după această oră și pe șoferii care erau în trafic. Aceștia au început să vadă dacă persoanele pe care le-au oprit au asupra lor declarațiile pe propria răspundere, adeverințele de la angajator și legitimațiile de serviciu, în cazul celor care se deplasau în interes profesional, declarațiile pe proprie răspundere celor care se deplasau pentru alte necesități. Excepție au făcut doar vârstnicii de peste 65 de ani, care se pot deplasa între orele 11:00 și 13:00.

Acțiunea oamenilor legii a avut doar caracter preventiv.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...