Amenzi pentru nerespectarea restricției de stat în casă pe timpul nopții

masina de politieÎn noaptea de luni spre marți, polițiștii și jandarmii au patrulat pe străzi pentru a verifica dacă restricția privind circulația persoanelor în afara locuinței și gospodăriei în intervalul orar 22:00 – 06:00 este respectată.

Verificările au vizat dacă persoanele respectă și măsura de izolare la domiciliu, precum și agenții economici care trebuiau să-și suspende activitatea.

Patrule mixte la care au participat 400 de polițiști și jandarmi au verificat 1.150 de persoane în ceea ce privește modul în care acestea respectă măsura izolării la domiciliu. 49 de olteni au fost amendați cu peste 28.000 de lei.

De asemenea, au fost efectuate 96 de verificări la societățile comerciale și persoane fizice autorizate, privind modul de respectare a interdicției prevăzută de Ordonanța Militară 2.

S-au aplicat trei sacțiuni contravenționale în valoare de 5.000 lei pentru trei fapte de natură economică privind nerespectarea măsurii de suspendare a activităţii de servire şi consum al produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice, organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...