A dat foc mașinii unei tinere din Balş

a dat foc unei masiniUn tânăr a fost reţinut miercuri de poliţiştii din Balş, după ce la sfârşitul lunii ianuarie a incendiat autoturismul unei tinere de 34 de ani din localitate.

Potrivit IPJ Olt, tânărul doljean, în vârstă de 19 ani, este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere și tentativă la distrugere, cercetările în dosar fiind efectuate de polițiștii Poliției orașului Balș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș.

„În fapt, tânărul este banuit că, în cursul nopții de 30 spre 31 ianuarie, ar fi incendiat autoturismul unei femei de 34 de ani, din localitate. Autoturismul a fost distrus în proporție de 80%, focul propagându-se la autoturismul învecinat”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

În urma audierilor și administrării probatoriului în cauză, tânărul a fost reținut miercuri, pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliţiei Olt. Joi, doljeanul va fi prezentat prezentat magistraţilor Judecătoriei Balş, cu propunere de arestare preventivă.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...