Acoperişul unei biserici din Brastavăţu, luat de vânt (VIDEO)

acoperis distrus biserica brastavatuPompierii au intervenit în mai multe zone ale județului, acolo unde rafalele de aproape 100 de kilometri la oră au creat probleme.

Elemente de acoperiş, chiar şi de la o biserică monument istoric, un stâlp de telefonie, un panou publicitar au fost distruse de vânt, iar un copac a căzut pe carosabil şi a avariat un autocamion.

Pompierii olteni au fost solicitaţi să intervină pentru a îndepărta efectele codului de vreme rea din municipiul Caracal, oraşul Balş, comuna Brastavăţu şi la ieşirea din Caracal spre comuna Dobrosloveni.

„La nivelul județului Olt s-a acționat în municipiul Caracal, pentru îndepărtarea unor elemente din acoperișul unei construcții. Pe Calea Bucureşti, din localitate, pompierii au îndepărtat un panou publicitar, şi tot în Caracal, la ieșirea spre comuna Dobrosloveni, pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil, care a avariat ușor un autocamion. În orașul Balș, un stâlp de telefonie a fost rupt de vânt şi a căzut pe carosabil, iar în comuna Brastavățu, sat Crușovu, pompierii au intervenit pentru îndepărtarea unor elemente din acoperișul bisericii”, a declarat Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...