Doi frați au furat bijuterii în valoare de 90.000 de lei

bijuterii furate balsDoi fraţi acuzaţi că au furat bijuterii din aur de aproximativ 90.000 de lei, dintr-o casă a unei tinere 23 de ani, din oraşul Balş, au fost prinşi şi reţinuţi marţi de poliţişti

Tinerii, de 21 şi 24 de ani, au încercat să fugă când i-au văzut pe oamenii legii iar unul dintre ei chiar a încercat să îngroape o brăţară de aur. Poliţiştii au reuşit să-i imobilizeze cu sprijinul jandarmilor.

La descinderea de la locuinţa celor doi unde s-au găsit cagule şi mănuşi.

„În momentul în care tinerii au observat reprezentații legii, au încercat să fugă, însă au fost imobilizați de polițiști, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt. Unul dintre tineri ar fi încercat să ascundă în pământ o brățară din aur, însă a fost observat de oamenii legii, care au recuperat obiectul. Polițiștii au efectuat și o percheziție domiciliară, unde au fost găsite obiecte care ar fi putut fi folosite la comiterea furtului, cagule și mănuși”, spune Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Tinerii au comis furtul pe 14 februarie. Miercuri, polițiștii au reuşit să recupereze prejudiciul în proporție de 90% şi a fost restituit părții vătămate.

În cursul după-amiezii de miercuri vor fi prezentaţi Judecătoriei Balş cu propunerea de arestare.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...