Bărbat acroşat de tren la Milcov

barbat lovit de tren la milcovUn bărbat a fost, miercuri dimineaţa, victima unui accident feroviar produs în zona localităţii Milcov.

Victima a fost acroşată de tren şi a fost transportată în stare gravă la Spitalul Slatina, iar de aici transferată la Spitalul Nr. 1 Craiova.

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost acroşat de tren în zona localităţii Milcov. Victima a fost găsită inconştientă de către salvatori.

Potrivit reprezentanţilor ISU Olt, bărbatul, originar din Tecuci, a fost găsit necooperant, cu traumatizm cranian şi fractură deschisă de femur drept.

„În momentul sosirii echipajelor, bărbatul, din municipiul Tecuci, se afla în apropierea căii ferate, necooperant, cu traumatism cranio-cerebral, otoragie, plagă de aproximativ 15 centimetri femur drept și fractură deschisă femur drept. Pacientul a fost transportat, inconștient, la UPU Slatina”, a precizat purtătorul de cuvânt l ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Bărbatul acroşat de tren este angajat ca muncitor necalificat de aproape un an la firma care construieşte Drumul Expres Craiova – Slatina – Piteşti.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...