Percheziții la trei primării din Olt

perchezitii la primariile Draganesti Maruntei si DaneasaPolițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au efectuat, în cursul dimineții de joi, șase percheziții într-un dosar privind achiziții de mobilier urban.

Au fost vizate primăriile din Drăgănești Olt, Dăneasa și Mărunței, precum și domiciliile unor persoane și sediile unor societăți comerciale.

Descinderile s-au desfăşurat într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu.

Anchetatorii spun că în perioada 2009 – 2016, cele trei primării din Olt ar fi efectuat plăți în valoare de aproximativ 220.000 de lei către diverși agenți economici pentru achiziționarea de mobilier urban, existând suspiciuni că bunurile nu au fost livrate în totalitate către beneficiari.

Trei persoane au fost aduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt pentru a fi audiate și dispuse măsuri legale. Este vorba de reprezentanți ai unor societăți comerciale, respectiv doi bărbați de 52 și 64 de ani, din orașul Drăgănești Olt, și un bărbat de 42 de ani, din comuna Mărunței.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...