Au încercat să spargă cu ranga un chioşc din Piaţa Zahana

hoti cu ranga arestatiDoi tineri au fost arestaţi preventiv după ce au încercat să spargă cu o rangă un chioşc de pe strada Aleea Macului din apropiere de Piaţa Zahana.

Cei doi au fost au fost prinși de polițiști în noaptea de vineri spre sâmbătă când încercau să intre în incinta unui chioşc din Piaţa Zahana. Aceștia au fost surprinși chiar în momentul în care forţau uşa cu o rangă.

„La data de 25 ianuarie, în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că două persoane, care au asupra lor o rangă, forțează ușa de acces a unei societăți comerciale, situată pe strada Aleea Macului din municipiul Slatina. Polițiștii de ordine publică s-au deplasat la fața locului și au intervenit pentru a imobiliza cei doi tineri, de 19, respectiv 22 de ani. Aceștia au fost conduși la sediul poliției în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale, fiind cercetați pentru tentativă la furt calificat”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Poliţiştii i-au reţinut pe cei doi tineri pentru 24 de ore, iar duminică au fost prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Slatina, care au dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile. Decizia instanţei de judecată nu este definitivă şi deja a fost contestată.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...