Impact între două autoturisme şi un TIR (VIDEO)

accident negreni 1Accident de circulație grav, duminică după-amiază, pe Drumul Național 65 – European 574, în dreptul satului Negreni, orașul Scornicești.

accident negreni 2în accident au fost implicate două autoturisme şi un autotren, acesta din urmă răsturnându-se în afara şoselei. Totodată, o persoană dintr-un autoturism este încarcerată.

Impactul a fost unul violent, autotrenul răsturnându-se în afara drumului. Mai multe echipaje de salvatori au intervenit la fața locului, pe lângă șoferul rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii, alte două persoane având nevoie de acordarea primului ajutor.

„Pompierii Stației Scornicești, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, dar și trei echipaje medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt, au acționat la locul producerii accidentului rutier în care au fost implicate un TIR încărcat cu hârtie și două autoturisme, cinci persoane aflându-se în acestea. Șoferul unui autoturism, în vârstă de 54 de ani, a rămas încarcerat, fiind găsit în stare gravă și inconștient. Bărbatul a fost resuscitat, din păcate fără rezultat favorabil, decesul fiind declarat de medicul de pe echipajul de ambulanță. Au mai fost răniți pasagerul aflat în aceeași mașină și șoferul celuilalt autoturism, care erau conștienți, cu diverse traumatisme în urma accidentului, ambii fiind transportați la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

accident negreni 3accident negreni

 

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...